30 dagars utmaning

31 dagars utmaning
Hej kompisar!
Det känns som en ny vecka precis börjat men egentligen började den redan i går. Jag ska snart packa ihop mina saker och åka hem till Värmland igen, där ska jag packa om för att i morgon åka till Vänersborg och föreläsa. Var många månader sedan den föreläsningen bokades in och det kändes som en evighet till jag skulle åka, men nu är vi här.

Maj kommer bli en stressig månad för mig eftersom jag ska ut på en liten turné. Därför har jag satt ihop en 31 dagars utmaning, så en gång om dagen kommer det att komma upp ett inlägg utifrån rubriker som ni önskat på min Facebooksida. Det första inlägget kommer upp om några timmar, hoppas att ni gillar idén:) Eftersom jag glömde bort att det var första maj i går så börjar jag i stället andra maj och slutar 1 juni:D

 

 

31 dagars utmaning

1.Mina favoritkonton på Instagram
2. Smeknamn jag har och varför…
3.Om jag kunde åka tillbaka i tiden så skulle jag….
4, Tjugo saker ni kanske inte visste om Baby….
5. Fem fakta om mig…
6. Fem bilder från 2016…
7. Topp fyra favoriter…
8. Hårfärger jag haft 2006-2008…
9. Min profilbild på Facebook som fått flest likes…
10. En bild som får mig att le…
11. Bloggar jag läser dagligen…
12. Hit vill jag åka innan jag dör…
13. Min bakgrund på mobilen…
14. Staden jag bor i…
15. Det bästa med sommaren….
16. Det jag önskar mig just nu…
17. Vad skulle jag göra om jag fick 1 miljon…
18. Fem saker som jag är bra på…
19. Fem saker som anhöriga till personer med NPF bör tänka på…
20. Tre saker jag blir glad av…
21. Tre saker jag blir ledsen av….
22. Tre böcker jag tycker att du borde läsa…
23. Saker jag gillar från A-Ö…
24. Jag tog studenten mot alla odds…
25. Varför började jag att blogga,,,
26. Hur fördriver jag tiden när jag reser…
27. Min dag i bilder…
28. Frågor jag ofta får och svar på dem…
29.. Fem serier jag gillar….
30. En dag med Baby…

Ett svar på ”30 dagars utmaning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen