Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Visst ja… Jag går på lugnande… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Visst ja… Jag går på lugnande…

Visst ja… Jag går på lugnande….

Det blev räkmackor till middag. Jag tog en öl och när jag druckit upp den så kom jag på en sak. Visst ja… Jag går på lugnande. På Fass står det att man inte bör blanda Atarax med alkohol, för det kan bli ökad effekt. Bra då kanske jag sover extra bra i natt. 😉 Men lär ju inte dö av att dricka en öl fyra timmar innan jag tar en tablett. . Ja det märks väl får ni inga mer inlägg så vet ni varför;)

När Dock borde det ju bara ett bra tecken att jag glömt bort att jag går på lugnande. Måste dock komma i håg det här till kryssningen, då får skippa Atrax.

jag går på lugnande

1 reaktion på “Visst ja… Jag går på lugnande…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *