Aspiepower Media

Vad håller Baby på med?

Vad håller Baby på med?

I morse klockan 07.30 så ringde klockan. Baby tyckte dock att jag var så långsam att ta mig upp för två sekunder efter att den ringt så hög hon mig i stortån. Underbart uppvaknande! När jag väl kom upp ock ska åka till sjukhuset så inser jag att min jackarm är blöt. Började funderar på om det regnade i går eller varför ena armen är blöt. Luktar på den och den luktade inte regn. Jävla Baby! Räcker de inte med att väcka mig med våld? Nej, nej hon hade självklart kissat på min jacka också. Jag ska aldrig mer slänga jackan på golvet när jag kommer hem. Jag tror att det här är en hämnd för att jag lämnade henne i två veckor. I kombination med att jag inte städat hennes kattlåda ordentligt-.

Borde vara förbjudet

Det borde vara förbjudet att få en tid på röntgen innan klockan nio när man egentligen har sovmorgon. Jag var dock väldigt snabb i dag för skulle vara där 8.30 men 8.17 var jag redan klar. Så går det när man är proffs. De är ju inte första gången jag gör de här så var redo från start. Träningsbyxor utan blixtlås/andra metall saker, ingen BH, navelpiercing urplockad och tröja med blixtlås som man snabbt tar av. Dom sa att jag var ett röntgenproffs, tur att man är bra på något;)

Chill och tvätt

När jag var klar på sjukhuset så åkte jag hem och chillade lite men blev snabbt rastlös. Sprang ner tilltvättstugan och kollade om det fanns en ledig tvättid. Det fanns och det var bra så jag kunde tvätta den nerkissade jackan. Passa på att köra två maskiner när jag ändå höll på. Jag har inga andra planer för den här dagen förutom att jag troligen kommer ta en promenad under eftermiddagen. Behöver posta ett avtal så kan ju förena nytta med nöje;)

Vad håller Baby på med?
Skenet bedrar, hon är inte så söt som hon ser ut;)

4 reaktioner på “Vad håller Baby på med?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *