Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Jag har bokat en resa! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag har bokat en resa!

Bild lånad från Hotels.com

Jag har bokat en resa!

Vet ni vad kompisar? Jo i går bokade vi en resa! I januari åker vi till Phu Quoc i Vietnam. Det blir jag, mamma och pappa som åker. Vi har pratat om det ett tag men velat om när vi ska åka men nu är det bokat och klart. Den 9 januari lyfter planet från Arlanda och vi blir borta i två veckor. Efter en intensiv höst så kommer jag nog vara i behov av vila. Jag håller tummarna för att alla uppdragsgivare väntar med att boka mig tills efter 24:e januari.

Härligt med sol och värme

Hur som helst ska det bli väldigt härligt med sol och värme. De är ju på vintern som min kropp är som mest behov av det och jag som mest ont pga min reumatiska sjukdom. Ska bli spännande att komma tillbaka till Vietnam med, blir tredje gången för mig och mamma. Andra för pappa, dock en ny stad för oss alla.

Ny design

Nog om resan tills vidare. Har ni sett vad som hänt med bloggen? Jo det har dykt upp en ny design! Jag ber om ursäkt för att det är lite rörigt just nu men försöker fixa lite i taget. Vet inte riktigt hur jag tänkte när jag tyckte att det var passande att lansera en ny design just den veckan som mitt schema redan  är helt jävla fullpackad haha. Men det blir nog bra bara jag får fixa till allt. Vad tycker du hittills? Hiss eller diss?

resa
Bild lånad från Hotels.com

1 reaktion på “Jag har bokat en resa!

  1. Hej! Det låter härligt med Vietnam, och bloggens nya design ser riktigt bra ut. Snyggt typsnitt på texterna, och nu är det mycket lättare att bläddra mellan äldre inlägg, under texten ”You may also like”. 😊👍🏼

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *