Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Födelsedagspresenter från Carolina – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Födelsedagspresenter från Carolina

Födelsedagspresenter från Carolina

När jag kom hem till Carolina i går så väntade en hel hög med presenter på mig. Vi har ju inte setts sedan jag fyllde år så de har legat och väntat på mig. Fick så fina saker och hon känner mig så väl min käre vän. Ni som följt den här bloggen ett tag vet att rosa och döskallar är min grej. Sen tyckte jag att det var lite kul med äggförvaringen för det blir ju väldigt många ägg nu när jag kör Viktväktarna och det inte är points i ägg;) Den fina tavlan ställde jag på hyllan i sovrummet så jag ser den varje morgon när jag vaknar. Tack Gumms I love ya!

Födelsedagspresenter

Födelsedagspresenter Födelsedagspresenter Födelsedagspresenter Födelsedagspresenter Födelsedagspresenter Födelsedagspresenter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *