Aspergers syndrom Bipolär sjukdom typ 2 Hjälpmedel Psykisk ohälsa Vardag

Pratat om kognitiva hjälpmedel inför politiker

I dag har jag pratat om kognitiva hjälpmedel inför politiker

I dag har jag pratat inför politiker tillsammans med Birgitta som hjälpmedelskonsulent på landstinget i Värmland.
Vi pratade om kognitiva hjälpmedel för hjälpmedelsnämnden. Jag tycker det är kul att prata inför politiker för det känns som man kan göra skillnad på riktigt då. Det är kul att föreläsa för allmänheten också men när jag pratar inför politiker och myndigheter så känns det som man kan göra skillnad på riktigt. För det är ju de som kan påverka hur vårt samhälle ska se ut. Och att det blir bättre för oss som lever neuropsykiatriska diagnoser.

Tanken var att jag skulle åka till Hagfors nu men min mage fortsätter bråka så jag blir hemma i stället, så kommer mamma och pappa hit i morgon. Så ska ta en värktablett och gå och lägga mig igen.

kognitiva hjälpmedel

4 Comments

  1. Grym du är, hoppas politikerna tar åt dig! Hoppas magen blir bättre, kram <3

  2. Hej skulle du kunna skriva ett inlägg om tips på bra hjälpmedel i vardagen?
    Skulle uppskattas mycket 🙂

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*