Home Aspergers syndrom Pratat om kognitiva hjälpmedel inför politiker

Pratat om kognitiva hjälpmedel inför politiker

by Joanna Halvardsson

I dag har jag pratat om kognitiva hjälpmedel inför politiker

I dag har jag pratat inför politiker tillsammans med Birgitta som hjälpmedelskonsulent på landstinget i Värmland.
Vi pratade om kognitiva hjälpmedel för hjälpmedelsnämnden. Jag tycker det är kul att prata inför politiker för det känns som man kan göra skillnad på riktigt då. Det är kul att föreläsa för allmänheten också men när jag pratar inför politiker och myndigheter så känns det som man kan göra skillnad på riktigt. För det är ju de som kan påverka hur vårt samhälle ska se ut. Och att det blir bättre för oss som lever neuropsykiatriska diagnoser.

Tanken var att jag skulle åka till Hagfors nu men min mage fortsätter bråka så jag blir hemma i stället, så kommer mamma och pappa hit i morgon. Så ska ta en värktablett och gå och lägga mig igen.

kognitiva hjälpmedel

You may also like

4 comments

A M 17 november, 2017 - 17:20

Grym du är, hoppas politikerna tar åt dig! Hoppas magen blir bättre, kram <3

Reply
Joanna Halvardsson 17 november, 2017 - 18:35

Dom var väldigt intresserade och ställde många frågor:) Kram

Reply
Enma 17 november, 2017 - 18:24

Hej skulle du kunna skriva ett inlägg om tips på bra hjälpmedel i vardagen?
Skulle uppskattas mycket 🙂

Reply

Leave a Comment