Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Resultat vecka 3 med Viktväktarna – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Resultat vecka 3 med Viktväktarna

Resultat vecka 3 med Viktväktarna

Jag brukar ju som sagt väga in mig på onsdag kväll. Men eftersom jag föreläser i Grums i kväll så vägde jag in mig nu på förmiddagen i stället. Höll på att få en chock även denna gång. Resultatet för vecka 3 med Viktväktarna är -1,1 kg. Jag hade räknat med minus men inte med så mycket. Den här helgen har jag unnat mig både godis och vin och hade ändå en hög veckobonus kvar efter jag  åt min donut i går. Jag har skrivit om det tidigare men jag måste säga det igen. Jag gillar verkligen nya Flex. Förut åt jag nästan alltid upp veckobonusen nu har jag haft kvar alla veckor. Sen tror jag att onsdagar är en bättre väg-dag än måndagar. På något sätt så känns inte lika lång när man får nya points mitt i veckan. Nu kör vi en vecka till!

 

Resultat efter 3 veckor:
– 2,8 kg

Resultat från start 2008:
-18,2 kg

Kvar till mål -10 kg tills maj:
7,2 kg

Resultat vecka 3 med Viktväktarna

4 reaktioner på “Resultat vecka 3 med Viktväktarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *