Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Resultat vecka 8 med Viktväktarna – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Resultat vecka 8 med Viktväktarna

Resultat vecka 8 med Viktväktarna

Som sagt så är onsdagar min vanliga vägdag men eftersom jag inte är hemma på onsdag så vägde jag in mig i dag i stället. Mitt resultat vecka 8 med Viktväktarna är helt jävla galet, på fem dagar har jag tappat 1,3 kg! Det betyder att jag tappat 5,4 kg på åtta veckor. I dag väger jag mer än 5% mindre än vad jag gjorde den 3:e januari. Halva mitt första delmål är nu uppnått. Varför det står vecka nio på bilden är för att dom räknar den veckan jag vägde mig första gången som vecka ett. Medan jag räknar varje vecka jag kört programmet, därför är jag en vecka efter.

Resultat vecka 8 med Viktväktarna

 

Resultat efter 4 veckor:

– 5,4

Resultat från start 2008:

– 20,2 kg

Kvar till mål -10 kg tills maj:

3,4 kg

Mått efter åtta veckor:
Mage: – 6 cm

Överarm: – 4 cm

Byst: -1 cm

Höfter: – 10 cm

Lår:
– 10 cm

 

 

3 reaktioner på “Resultat vecka 8 med Viktväktarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *