Aspiepower Media

Jag vill bara sova!

Jag vill bara sova!

Hej mitt i natten igen! Klockan är 00.40 och här ligger jag klarvaken. Det gör så förbannat jävla ont överallt. Ni vet när man har feber och det gör ont i kroppen. Tänk er den smärtan ala reumatism och väderomslag. Det känns som någon skruvar in skruvar i typ varenda led jag har i kroppen.

Somna i ett badkar ingen bra deal

Har tagit en sömntablett men det går ända inte att sova pga smärtan. Så gick och satte mig i badkaret i kokhett vatten. Men blev bara en kort stund. Kändes inte så bra att bada badkar med en sömntablett i kroppen. Jag hade ju ett videosamtal på en sömntablett tidigare under veckan och minns inte ett skit fast jag tyckte att jag hade koll på läget. Så kändes inte så smart att somna i ett badkar. Haha men ska jag dö så kanske det bästa för mig vore att dö i ett badkar för det är ju ändå där jag spenderat halva mitt liv. Skämt och sido.

Sömntabletter nummer två

Återgick i stället till sången och har precis tagit sömntablett nr 2. Jag har lägsta dosen så får ta en till om den första inte funkar. Men klarar mig oftast på en. Tar knapp sömntabletter nu efter att de satt in Melatonin. Men i natt ska det tydligen vara omöjligt att somna. Ja för mig i alla fall för det ligger någon bredvid mig och snarkar. Nej dags att göra ett nytt försök att få sova önska mig lycka till!

 

Jag vill bara sova!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *