Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Missa inte kommade föreläsningar – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Missa inte kommade föreläsningar

 

Foto: Fredrik Karlsson/SolstaFoto

Missa inte kommande föreläsningar

Pandemin har lugnat ner sig lite och det är dags att börja återgå lite till det normala igen. Även om jag haft några digitala föreläsningar senaste året så är det inte samma sak som att stå på en scen.

Prata med en vägg

På vissa föreläsningar jag haft så har åskådarna inte ens satt på sin kamera. Det blir liksom som att stå och prata med en vägg. Ingen reaktion alls. Inga skratt, inga suckar, inget gråt. Tillslut började jag till och med att skratta åt mina egna skämt för ingen annan gjorde ju det. Haha.

Kommande föreläsningar

Äntligen dags igen

Nästa vecka är det äntligen dags. Först ut är Storfors på onsdag den 6/10 klockan 18.00. Det kommer vara en liten publik på plats men den föreläsningen kommer också sändas live på Youtube. Men bara live man kommer inte kunna se den efteråt. Klicka här för att komma till livesändningen.

Kommande föreläsningar

Kampanjdag i Arvika

På söndag den 10/10 är det dags igen denna gång i Arvika. Det är World mental health day och Hjärnkoll har en kampanjdag. Då kommer jag ha en kortare version av min föreläsning. Ni kan läsa på affischerna ovan hur ni anmäler er till båda föreläsningarna. Jag hoppas att vi ses och att ni ser fram emot det här lika mycket som mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *