Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Funktionshinderanpassad Youtube kanal – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Funktionshinderanpassad Youtube kanal

Funktionshinderanpassad Youtube kanal

Jag tycker att jag alltid försöker tänka att det jag gör ska vara funktionshinderanpassad. Fast jag själv lever med tre olika funktionsnedsättningar så är det inte så enkelt att tänka på allt. Förra veckan fick jag en kommentar från en av mina läsare. Hon gillade att jag börjat köra mer videos men hon har en hörselnedsättning och tyckte det var synd att mina videos inte är textade. När jag läste kommentaren så tänkte jag: ”Herregud varför har jag inte tänkt på det? Om det är någon som ska ha en funktionshinderanpassad Youtube kanal så är det ju jag!”

Kommer texta alla videos

Så just nu sitter jag och lägger text på alla mina klipp så att många som möjligt ska ha möjligheten att se mina videos oavsett förutsättningar. Sen är det ju också bra för er som har lite svårt att förstå Hagförska haha;) Här hittar du min kanal!

 

Funktionshinderanpassad Youtube kanal

4 reaktioner på “Funktionshinderanpassad Youtube kanal

  1. Jätte bra idé! Jag ska börja följa dej på Youtube. 🙂
    Har ledsnat så många youtube kanaler, som är likadant hela tiden.
    Du är nog den första som vloggar som har funkis. 🙂 Heja dej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *