Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Resultat vecka 55 med Viktväktarna – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Resultat vecka 55 med Viktväktarna

Resultat vecka 55 med Viktväktarna

Resultat vecka 55 med Viktväktarna

I går var det dags för veckans vägning. Mitt resultat vecka 55 med Viktväktarna blev – 0,5 kg. Jag hade satt som mål att nå 67 kg innan månaden är slut och just nu väger jag exakt 67.0 kg. Heja mig! Jag äter ganska många bars varje vecka. Både Viktväktarnas egna och proteinsbars. Det är bra när man är sugen på något men jag äter alldeles för många. Den här veckan tänker jag försöka dra ner på det och äta bättre alternativ. Nu ska vi ta de där två jävla kilona som är kvar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *