Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Dag 4 med 600 mg Seroquel – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Dag 4 med 600 mg Seroquel

Dag 4 med 600 mg Seroquel

I dag är jag inne på dag 4 med 600 mg Seroquel. Jag känner mig fortfarande trött och trög. Jag mår illa och är yr. I natt sov jag 12 och en halv timma innan jag blev väckt. Annars hade jag nog kunnat sova lite till.

Just nu sitter jag på bussen hem till Karlstad, för känner mig fortfarande inte kapabel till att köra bil. Jag kommer avvakta några dagar till och se hur det utvecklas. På tisdag ska jag ju som sagt föreläsa om min erfarenhet av medicinering. Jag tänker inte jaga upp mig i onödan, det löser sig. Jag kan det här även om hjärnan är lite seg.

 

Dag 4 med 600 MG Seroquel

5 reaktioner på “Dag 4 med 600 mg Seroquel

  1. Jag har tatt seroquel flera år så jag förstår verkligen hur du känner dig med symtomen. Första åren gick jag upp jätte mkt i vikt också å jag hade sån ångest över de men nu tänker jag såhär att jag hällre mår så bra som möjligt med lite mer vikt än dåligt å mindre vikt.
    Känner du också att du blir hungrig efter ca 1 timme du tatt medicinen? Jag blir alltid hungrig efter typ 40-60min efter jag tatt seroquel..

    1. Har inte ens tänkt på de men är alltid uppe och åter efter att jag lagt mig, kan ju bero på den kanske:P Har med gått upp i vikt men som du säger köper att jag väger 5 -10 kg mer om jag får må bra.

      1. Ja asså jag går också upp å äter efter jag lagt mig å ibland vaknar jag på natten å går typ med stängda ögon till köket 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *