Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Resultat vecka 17+18 med Viktväktarna – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Resultat vecka 17+18 med Viktväktarna

Resultat vecka 17+18 med Viktväktarna

Jag var ju som sagt i Stockholm förra veckan så det blev ingen invägning då. I dag vägde jag mig för första gången på två veckor och mitt resultat vecka 17+18 med Viktväktarna blev -0,7 kg. Under dessa veckor har jag haft njursten, ätit en hel chokladkaka, ätit konferensmat och fyra bitar tårta haha. Så jag är mer än nöjd med veckans resultat. Nu har jag 19 dagar på mig att tappa resterande 1,8 kg om jag ska klara målet -10 kg innan Kroatien. Det är bara att kämpa på. Trotsade mina jävla stenar och tog en promenad förut nu visar stegräknaren 5,35 km.

Resultat efter 18 veckor:
– 18,2kg

Resultat från start 2008:
– 23,6 kg

Kvar till mål -10 kg tills maj:
1,8kg

Resultat vecka 17+18 med Viktväktarna

2 reaktioner på “Resultat vecka 17+18 med Viktväktarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *