Home Vardag Resultat vecka 2 med Viktväktarna

Resultat vecka 2 med Viktväktarna

by Joanna Halvardsson

Resultat vecka 2 med Viktväktarna

I morse skrev jag att jag hoppades att vågen skulle visa lite minus, fast det är mensvecka då jag brukar gå upp lite. Jag borde inte ha oroat mig för det blev ett bra resultat vecka 2 med Viktväktarna. Vågen visade nämligen -1,3 kg, jag har totalt tappat 1,7 kg på två veckor. Jag bestämde mig för innan att jag skulle vara nöjd bara det slog över till 78,9. Höll på att få en chock när det slog över till 77,9 haha. Jag är mer än nöjd med denna vecka, nu kör vi en till! Heja mig!

You may also like

2 comments

ullie 18 januari, 2018 - 01:42

ja men grattis va kul bara det går neråt
ja jag gillar ju plankan lite ovanligt sådär o plockad av mej ute fniss

Reply

Leave a Comment