Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Föreläsare, journalist och skådespelare? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Föreläsare, journalist och skådespelare?

Föreläsare, journalist och skådespelare?

Jag har många strängar på min lyra. När folk frågar vad jag har för titel. Till exempel journalister som interjuvar mig, så vet jag inte vad jag ska svara. För jag har ganska många… Föreläsare, journalist, influencer, egenföretagare, Hjärnkolls ambassadörer. Är några av dom. Nu kan jag också kallas mig skådespelare eller något haha.

Skådespelare

Reklamfimsinspelning

I dag blev det nämligen en liten reklaminspelining med Glimt TV. inför Företagssalongen. Detta för (H)järnkoll räkning. Det var snabba bud på mindre en halvtimma var det klart. Då hade jag hunnit med att snacka lite speedway också haha.

Skådespelare

Får göra så mycket kul

Det är det som är så roligt med mitt jobb. Att det inte bara handlar om att föreläsa utan att det kommer så mycket annat kul som dyker upp på vägen. Det öppnas dörrar som man inte hade en aning om att det skulle öppnas. Någon riktig skådespelarkariär blir det nog inte. Blev dock lite sugen att söka när jag såg att de sökte statister till säsong 3 av Heder för några veckor sedan. Jag har sett så många svenska kriminalfilmer så jag borde passa perfekt i sådan film. Men först kör kör vi lokalkanal haha. Filmer kommer dyka upp på sociala medier inom kort. 🙂

Skådespelare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *