Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Dag 23 med 600 mg Seroquel – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Dag 23 med 600 mg Seroquel

I dag är det dag 23 med 600 mg Seroquel

I dag är det dag 23 med 600 mg Seroquel. Jag har inte skrivit någon uppdatering på medicinen på några dagar nu. Anledningen till det är att den nu stabiliserat sig och att det inte händer så mycket. Jag känner fortfarande ganska stabil men får fortfarande ångest i bland men det är hanterbart.

Problem med sömnen

Största problemet är sömnen och att jag äter för mycket sömntabletter och att jag måste sluta upp med det innan jag blir beroende. Ska till läkaren på måndag så vi får se vad han hittar på. Jag tror att vi ska börja trappa ner igen eftersom det här var en tillfällig dos men jag är inte säker.

Biverkningar

Jag ska även ta upp att jag fått mer biverkningar av den här dosen. Jag drar på mig mycket vätska och känner mig som en vandrande vattenballong typ. Sen är jag även förstoppad, mer än vanligt (Har IBS). De här är biverkningar jag har i vanliga fall och jag kan stå ut med så länge jag mår bra, men skulle inte palla att ha det så här hela tiden. Sen är det ju inte hälsosamt att samla på sig för mycket vätska, så vi får se vad han säger.

Känner mig redo för att sänka igen

Jag tror att jag är redo för att sänka dosen igen, men det är ju lite svårt att veta innan man testat. De är ju de där med sömnen som är största problemet. Mitt förslag är att vi ska sänka till 400 mg och testa att ha den som min standarddos (hade 300 mg förut). Vi får se på måndag vad som händer.

Dag 23 med 600 mg Seroquel

4 reaktioner på “Dag 23 med 600 mg Seroquel

  1. Hoppas det blir bättre med medicinen sen! 🙂 Själv slutade jag helt med mediciner efter jag ätit en hel del olika mediciner under två år och inget blev bra på mig så det var tråkigt men himla bra om det funkar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *