Baby Kost och träning Vardag

Glassfest- proteinglass om katten får välja

Jag blev så glad när jag såg att Njie skulle släppa en proteinglass. Och jag blev ännu gladare i går när jag hittade den på ICA, fast de sagt att den ska komma ut i butik vecka 11. En bra överraskning att den fanns i butik redan nu.

proteinglass

Som Viktväktare blir jag så glad att det finns glassar som man kan äta med gott samvete, är bara 2 SP i en deciliter. Sen att det var riktigt god gjorde ju inte saken sämre. Har bara smakat på Lovley Lemon hittills och den får väl godkänt av både mig och Baby tror jag haha, det ser iallafall ut så på glasstungan;)

Proteinglass om katten själv får välja!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  ullie
  11 mars, 2017 at 23:36

  åhh inte tänkt på vilkeen underbar bild på dej till höger om mej alltså på sidan =) ># jätte fin
  hi hi ja missar brukar gilla glass o den är nog god kram o fin söndag

 • Reply
  Man orkar inte ta in hur mycket som helst... - JAG ÄR INTE DUM I HUVUDET!
  9 april, 2017 at 10:12

  […] hur mycket som helst. Lyxade även till det med lite glass, Nije´s chokladglass var lika god som de andra sorterna. Kör du Viktväktarnas program eller lever nyttigt så testa proteinglassen om du inte redan gjort […]

Leave a Reply