Aspiepower Media

Att lägga 2000 kr på sitt utseende på en vecka

Gick och la mig kl 20 i går, för var as trött men ändå lyckades jag inte somna förrän vid 23.30. Var jävligt jobbigt att kliva upp ur sängen i morse och det kom ingen flygande katt och hoppa på mig och tyckte ”Jag  måste ha frukost nu, jag har väntat väldigt länge”. Hon är annars en bra väckarklocka. Hon har bara varit på semester i en dag men jag saknar henne redan, i går när jag kom hem från affären ropade jag ”Hej Baby jag är hemma”, men hon hörde mig tydligen inte till Hagfors:D

Blev en kort jobbdag i dag sen åkte jag till IKEA med min kontaktperson och åt lunch, IKEA är bra för de har billig mat och man får promenera men slipper bli blöt:P Blev inget med hem får vänta med att shoppa tills jag flyttat in nya lägenheten och får se vad det är som behövs.
44 dagar kvar, längtar!

Kan lova er att ni även kommer se skillnad på bloggen när jag flyttar, kommer få mer inspiration. Sen blir det så himla mycket enklare att rigga kameran på stativ när det finns mer plats, lägenheten har väldigt bra selfieljus också, haha det första jag la märke till;)

Efter IKEA chansade jag på att de skulle ha en ledig tid för att fixa min naglar och det hade dem så nu är mina naglar väldigt guldiga:D
Jag har lagt 2000 kronor på en vecka på mitt utseende haha helt sjukt, men det är ju bara jul en gång per år.
Och sminkar mig knappt till vardags så kan inte påstå att jag lägger så mycket  pengar på mitt utseende annars.
Dock fick jag naglarna i julklapp tydligen för när jag skicka en bild på dem till Henrik så kom det 600 kr på swish från honom.
Hållhaken är att jag ska klia hans rygg haha, men det kan jag gå mer på för 600 kr:D

När jag fått naglarna fixade så gick jag till Vuxenhabiliteringen för att utvärdera mitt fibertäcke. Har hunnit med mycket i dag, så nu ska jag med gott samvete inta ryggläge i soffan.Vad har ni gjort i dag mina vänner?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *