Aspiepower Media

Man orkar inte ta in hur mycket som helst…

Spenderade större delen av gårdagen med att fortsätta följa Nyhetsflödet. Men tillslut orkade jag inte mer. Så stängde ner allt och bänka mig framför Talang i stället. Man orkar inte ta in hur mycket som helst. Lyxade även till det med lite glass, Nije´s chokladglass var lika god som de andra sorterna. Kör du Viktväktarnas program eller lever nyttigt så testa proteinglassen om du inte redan gjort det!

Om några timmar ska iallafall jag, mamma och Baby åka mot Karlstad, de är söndag och ännu en vecka går mot slut. Nästa vecka är en ganska lugn vecka, och det kommer bli skönt. Jag känner av min pollenallergi och det känns samtidigt som det är en förkylning på G. Har ett stort munsår och det är ett typiskt tecken på att det är någon skit på G i kroppen. Behöver lite vila så jag är frisk innan det drar i gång igen för maj är en aning fullbokat:)

man orkar inte ta in hur mycket som helst

Baby flyttade ut på inglasade altanen i går och sa att hon hade blivit en utekatt… Jag tyckte dock att det såg ganska kallt ut;)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *