Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Då var det dags igen! Ny kontaktperson! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Då var det dags igen! Ny kontaktperson!

Sista lunchen ihop.

Då var det dags igen! Ny kontaktperson!

Ni som följt mig ett tag har varit med på resan kring alla kontaktpersoner. Ni som missat det kan läsa om tidigare äventyr här, här, här ,här, här. Jag har tappat räkningen på hur många vi är uppe i nu. Men det är troligen runt 30-40 personer. Iallafall blir det nummer fyra på fyra år. Den här gången har dock ingen större panik. Varför kanske ni undrar. Det är olika faktorer.

Flera faktorer

1. Jag fick veta det så tidigt som möjligt. Den här gången fick jag det inte slängt rakt i ansiktet och jag fick tid till att bearbeta det.

2. Hon kommer förhoppningsvis tillbaka då hon ”bara” är gravid.

3. Den kontaktpersonen jag har nu har varit med och handplockat en tjej på ett annat schema som gillar träning och hälsa och hon tror att hon kommer bli bra för mig.

Sista träffen

Tanken var från början att jag skulle köra med den jag har ni till slutet av oktober men hon kommer bli sjukskriven så i dag var det sista träffen. Vi avslutade träffen med att äta lunch med den nya och det kändes bra. Hon har för övrigt varit på min föreläsning och har följt mig i sociala medier i över ett år så hon känner mig nästan redan haha. Vi kommer byta dag till tisdagar och de är bra för då är de yoga så nu kanske jag kommer i väg trots allt. Men de känns helt okej så de bara att köra på så får vi se om kemin stämmer men just nu känns det iallafall bra.

1 reaktion på “Då var det dags igen! Ny kontaktperson!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *