Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Ställde in med kontaktpersonen – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Ställde in med kontaktpersonen

Ställde in med kontaktpersonen

I går var det onsdag och det är då jag brukar träffa min kontaktperson men jag har valt att ställa in de två gånger som är kvar innan hon ska sluta. Det är absolut inget ont mot henne men det är nog jobbigt som det är att hon ska sluta. Så jag känner bara varför ska vi dra ut på lidandet. Jag har pratat med min handläggare och jag kommer bli erbjuden att få personen som kommer ta över tjänsten. Men eftersom jag inte är så pepp på en ny kontaktperson så tar vi en paus till slutet av mars. Så allt får smälta in i lugn och ro.

Mot Kumla

Onsdagar är nog intensiva som de är så det var skönt med lite paus. Efter jobbet åkte jag hem och chillade lite i väntan på att åka till Viktväktarna och väga mig. Jag hann också med att packa i lugn och ro för i dag ska jag åka till Kumla där jag ska stanna i fem dagar. Det är så svårt att packa när man ska vara borta så länge och inte riktigt vet vad man ska göra, så har med mig halva garderoben typ.

Ställde in
Vad sa du mamma? Sa du att du var kissnödig? Tyvärr är toan upptagen men du kanske kan låna grannens ?? 

3 reaktioner på “Ställde in med kontaktpersonen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *