Aspiepower Media

Min viktresa vecka 36

Min viktresa vecka 36

Det blir två viktuppdateringar denna vecka då jag var seg med att få ut den för förra veckan. Baby fyllde 11 år förra veckan och jag hade planerat in att jag skulle äta tårta. Men som vanligt tog det inte stopp där. Jag blir sockertorsk som fan så jag fuskade på ända till onsdag. Det här är mitt störta problem. När jag väl börjat fuskat så kan jag inte sluta förrän en ny vecka börjat i appen vilket är onsdagar för min del. Någon jävla tvångstanke den enda jag haft i hela mitt liv och den sämsta.

11 års kalas

Kalas blev det iallafall med tårta och presenter. Bebbsan fick tårta, en hög med råttor och en ny sele i leopardmönster. De säger att man blir som man umgås haha. Jag tror dock att det bästa med födelsedagen var att få gå ut och äta gräs. Varför har stora krav liksom när man kan njuta av det lilla. Gräs är det bästa Bebbsan vet! Helst ska det vara blött efter regnet då är det extra smaskigt.

Gymmet flyter på

Även om jag inte riktigt får ihop det med maten så rullar träningen på. Jag snittar gymmet tre till fyra gånger i veckan fortfarande. Har dock börjat träna lite annorlunda senaste veckan. Förut körde jag samma sak, gång efter gång och som Åsa sa, det är inget fel på med. Jag har trots allt ökat 1,4 kg i muskelmassa så uppenbarligen gör jag rätt. Men det kan bli tråkigt att bara köra samma sak och sen får musklerna vila lite om man kör underkropp en dag och överkropp en annan. Så nu testar jag att köra överkropp en dag, underkropp nästa, kondition den tredje och blandat den fjärde. Jag har ingen aning om i fall de är bra eller inte men de lär väl märkas. Den här veckan ska jag försöka fokusera mer på maten igen. Kämpa Joanna!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *