Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Jakten efter en kontaktperson del 712 – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jakten efter en kontaktperson del 712

Jakten efter en kontaktperson del 712

För några dagar sedan ringde min handläggare på kommunen. Den 25/4 ska jag dit och träffa min nya kontaktperson. Så nu är dags för jakten efter en kontaktperson del 712. ”Hon är väldigt bra och jag tror att du kommer gilla henne”, sa hon. Jo fast det spelar ju ingen roll hur jävla bra hon är om hon ändå försvinner efter sex månader/ ett år. Det hade ju nästan varit bättre om hon var sämst i världen. Då hade risken varit större att jag får ha henne kvar och att hon inte får något annat jobb.

Kanske borde skaffa en pensionär

När jag pratade om det här på en av mina föreläsningar så kom en äldre man fram till mig. Han var pensionär och var kontaktperson till tio personer. ”Jag har ändå inget att göra så jag kan hjälpa andra”, sa han. Så fint jag kanske borde skaffa en pensionär som kontaktperson, för det enda som kan hända är ju att dom dör;)

Jakten efter en kontaktperson som stannar fortsätter

Nu har jag varit utan kontaktperson i ca en månad eftersom jag behövde en paus och de skulle fixa en ny. När jag är utan så inser jag hur viktigt det är för mig att ha det här stödet. Men det känns fortfarande jobbigt att släppa in en ny person som troligen kommer försvinna snart. Ja jag är negativ men man får vara där man man haft runt 30 olika kontaktpersoner. Jag får väl ge det en chans till men slutar den här innan det gått ett år då ger jag upp!

Har du missat soppan om mina kontaktpersoner så kan du läsa om det här:

1. ”Och där försvann ännu en kontaktperson”
2. ”Hejdå kontaktperson 711”
3. ”Människor kommer, människor går”
4. ”Ställde in kontaktpersonen”

3 reaktioner på “Jakten efter en kontaktperson del 712

 1. Fy va kämpigt!
  Tyvärr tror jag att personer som tar på sig uppgiften dom kontaktpersoner inte alltid förstår uppgiften och hoppar av när det börjar bli allvar. Ibland tänker de nog att ”Jag kan göra det här så länge”, och fattar inte att en kontaktperson behöver finnas där, för att bygga upp relationen och sedan finnas där så länge behovet finns, inte för sin egen del, utan för personen de är kontaktperson för.
  Jag blir arg och besviken för din skull!
  Hoppas verkligen att det kan bli bra för dig.
  Om inte så tycker jag faktiskt att du ska skaffa dig en pensionär! Inte helt fel alls, kan ju bli riktigt bra, vettja!!
  Lycka till!

  1. Mina två senaste har dock haft en riktig anställning i kommunen med riktig lön och haft mig och några andra på schema och som ett riktigt jobb. Den första var för bra och fick ett chefjobb. Den andras schema funkade inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *