Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Dags för sista delen i ADHD-utredningen – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Dags för sista delen i ADHD-utredningen


Detta inlägg är i samarbete med Utredningskompaniet


ADHD

Dags för sista delen i ADHD-utredningen

Nu har det gått över två veckor sedan jag var i Stockholm och startade ADHD-utredningen. Under de här två veckorna har Utredningskompaniet ringt till både pappa och Carolina och ställt frågor om mig. Pappa har fått svara på frågor om min bardom och Carolina om hur jag är i dag. I dag ska jag åka till Skövde för att i morgon göra sista delen i utredningen. Ja, Utredningskompaniet finns nämligen inte bara i Stockholm utan även i Borlänge och Skövde. Skövde passade bäst i planeringen så det fick bli en tur dit.

Osäker på resultatet

Efter första delen så kändes det som att det lutade mer åt ADHD men när jag fått tänka efter lite så är jag lite osäker. Jag tror att jag har många drag men frågan är om jag har så många så de kan sätta en diagnos. Det hänger nog på om de kan komma fram till att jag haft symtom som barn eller ej. Jag var inte stereotypen av ett ”ADHD-barn” samtidigt så vet jag att det är ofta som tjejer inte är det. Dom är oftast lugnare och har ADHD på insidan och är inte lika utåtagerande som killar.
Jag kan inte gör annat än att gissa för de är väldigt professionella och det är omöjligt att läsa av åt vilket håll det pekar.

Skönt att få ett svar

När jag berättar om utredningen så får jag ofta frågan om jag kommer ta emot ADHD-medicin om jag får diagnosen. Det har varit glasklart hela tiden att jag inte kommer börja äta medicin om jag får diagnosen. Jag mår med de mediciner jag har i dag och jag tror inte att de är en bra idé att mixtra med det. Jag har bipolärmedicin och jag tror att det räcker så. Men det ska bli skönt att få ett svar. Att en gång för alla kunna svara på frågan ”Är du säker på att du inte har ADHD?”. Vi får förhoppningsvis svaret på den frågan på lördag. Så spännande!

 

2 reaktioner på “Dags för sista delen i ADHD-utredningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *