Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Vi hade inte samma planer – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Vi hade inte samma planer

Vi hade inte samma planer

Jag hade en plan om att jag och Baby skulle ta en cool bild med min nya T-shirt från Wish. Vi hade tydligen inte samma planer haha. Baby var inte alls sugen på någon fotosession men några bilder blev det iallafall men inte riktigt dom som jag hade planerat haha.

1 reaktion på “Vi hade inte samma planer

  1. Man behöver inte ha samma tanke bakom saker, men kan enas ändå.
    Jag tycker bilderna var superfina och tack för en trevlig ”föreläsningsstund” i kga trots bihålorna 👍
    Det var intressant att höra endel av din historia ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *