Min viktresa vecka 25

Min viktresa vecka 25

Resultatet för min viktresa vecka 25 kommer lite sent. Men bättre sent än aldrig säger dom. Jag var som sagt i Skövde förra helgen. Jag tappade räkningen helt och fuskade i fyra dagar. Så att vågen visade +-0 är jag mer än nöjd med. Jag började om i onsdags och det gick bra ända tills fredag haha. Midsommar ställde till det så nu har jag fuskat igen och nästa vecka förväntar jag mig ett plus på vågen. Men det får vara så ibland de viktigaste är att sluta härva på i diket och komma upp på vägen igen, som coach Anki brukar säga.

Sommaren är svår

Jag tycket att sommaren är svår. Rutiner för svinner, det är fika vid stranden, oväntade besök och äventyr och massa annat som händer. Jag försöker planera och göra bra val men har jag väl tappat det så har jag svårt att komma tillbaka. Jag misslyckas ofta på helgen och då är det lätt att fortsätta i de spåret ända tills onsdag när jag får nya points. Jag slänger ofta bort två dagar helt i onödan. Men icke den här veckan! I morgon ska jag upp på hästen igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen