Aspiepower Media

Sömnlöshet

Lördagen har blivit söndag och jag ligger här i sängen och kan inte sova. Som vanligt när jag druckit akohol, att bara en cider kan göra så min hjärna inte vill stänga av. Har tidigare sagt att jag överväger att bli nykterist.

Undra hur många nätter det är i mitt liv som jag slösat bort på sömnlöshet. Vill inte ens räkna efter, för det är alldeles för många.

I morgon eller ja det blir ju i dag, för det är ju söndag nu. Så kommer jag åka hem till Karlstad igen, för ännu en vecka full med äventyr. Och inte vilka äventyr som helst för drar till norrland en sväng. Funderar på att göra en blogg från resan, skulle ni vilja ha det? Vill bli bättre på YouTube men stör mig bara på att min kamera inte är så bra att filma med. Och att jag är kass på att klippa film. Men vi får se, det kanske får bli en film ända. Men första projektet blir att försöka somna någon gång. Så godnatt mina vänner!

Sömnlöshet
Himlen över Hagfors i går.

2 reaktioner på “Sömnlöshet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *