Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Hon Thom – Världens längsta linbana – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Hon Thom – Världens längsta linbana

Världens längsta linbana

Hon Thom – Världens längsta linbana

Det är dags för ännu ett Vietnam-inlägg. De här är sista delen från turen vi tog med Tui. Det här var egentligen den stora anledningen till att vi faktisk tog den här turen- möjligheten att åka världens längsta linbana. Hon Thom linbana är hela 7 899 meter lång och binder samma An Thoi Town på Phu Quoc med ön Hon Thom. Linbanan består av 69 kabiner som vardera rymmer 30 personer. Rutten över tar 15-20 minuter. Du har en fantastiskt utsikt över båtar, små fiskebyar och gröna berg.

Gratis-bussar väntar på dig

Väl framme på står gratis-bussar och väntar på dig. De kör dig till en fin strand komplett med solstolar, gungor, hängmattor och speciella instagram-platser. Du kan hyra kajak, vattenskoter eller simma ut till en vattenhinderbana. Här finns också några restauranger om du vill stanna för lunch eller kaffe. Det byggs även ett vattenland och ett akvarium på ön. Vill du inte besöka ön så går det bra att ta linbanan direkt tillbaka igen!

En upplevelse att åka med världens längsta linbana

Resan med linbanan var verkligen upplevelse jag kan rekommendera. Det var inte alls så läskigt som jag trodde att det skulle vara. De gungade till lite när vi starta och stannade och när vi passerade en stolpe. Annars var det inte så mycket värre än linbanan på Kolmården.  Jag kan varmt rekommendera er att ta en tur med världens längsta linbana.

Här nedan hittar ni tidigare stopp på resan vi bokade:

Coconut Prison
Fiskebyn Ham Ninh
Sim wine – Vinprovning

Världens längsta linbanaVärldens längsta linbanaVärldens längsta linbana Världens längsta linbana

 

3 reaktioner på “Hon Thom – Världens längsta linbana

  1. Ett ord att beskriva allt du skriver om och rekommenderar i detta inlägg – wow! 😃😎

    Ett stort tack för tipsen, nu blir jag själv sugen på att åka dit med mina föräldrar. Jag ska rekommendera Vietnam och det du rekommenderar i detta inlägg, för mina föräldrar. 😊😊😊

  2. Du har åkt långt och fel för att åka världens längsta linbana. Den finns i Sverige i Örträsk. Tidigare tio mil lång. Numera endast 14000 meter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *