Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Fiskebyn Ham Ninh – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Fiskebyn Ham Ninh

Fiskebyn Ham Ninh Fiskebyn Ham Ninh 

I måndags var vi som sagt ute på en utflykt som Tui arrangerade. Första stoppet blev vid en vinfabrik (läs mer här) sen åkte vi vidare till fiskebyn Ham Ninh. På fredags firas kinesiskt nyår i Vietnam och det märks tydligt att det är något på gång. Det är vackra blommor och man ser hur invånarna håller på att göra fint.  Ham Ninh är liten fiskeby där man köpa lite av varje. Peppar, kepsar, kläder, mat, souvenirer m.m.

Nyårs firande

Guiden sa dock att det var mindre stånd just den här veckan då många är hemma för att fira nyår med sina familjer. Det var värt ett besök men vi var bara där i ca 30 minuter innan vi skulle vidare till nästa stopp. Det hade varit kul att haft lite mer tid på sig. Vi hade tänkt åka dit igen själva men det är ingen idé eftersom de är nyår och allt stängs ner.

Fiskebyn Ham Ninh
Visste ni om att det är sjöhästpapporna som bär bebisarna?
Fiskebyn Ham Ninh
Det har varit en pir ut men den har rivits och man har inte bestämt än om den ska byggas upp igen eller inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *