Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Min viktresa vecka 7 – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Min viktresa vecka 7

min viktresa vecka 7

Min viktresa vecka 7

Jag har kallat dom här inläggen för lite olika saker. Först skrev jag hur många veckor jag hade kört Viktväktarna program. Sen när jag gick upp lite och börja om igen så börja jag skriva ”Tillbaka till målvikt- vecka X”. Det blir så rörigt så nu kommer jag bara kalla inläggen för ”Min viktresa” och vilken vecka det är i almanackan. Så det här blir min viktresa vecka 7.

Nöjd trots allt

Den här veckan visade vågen +0,6 kg men jag är nöjd trots allt. Jag var på konferens och fyllde år och gick över budgeten denna vecka. Jag försökte göra mitt bästa och mer än så kan jag inte göra. Så nu kör vi på en ny vecka. Träningen har ändå gått bra hittills. Jag har gått 27 274 steg i skrivande stund. Jag har också hunnit med med 30 min sjukgymnastik i varma bassängen och en timma på gymet.

Motstå semlor

Kommande vecka ska jag fortsätta att göra mitt bästa men de kommer utmaningar. Det är ju nämligen självaste fettisdagen nästa vecka och som jag sagt tidigare så är jag sjukt svag för semlor. Planen är att äta en under nästa vecka. Inte nödvändigtvis på självaste dagen de kanske blir på onsdag i stället med min kontaktperson. Om jag orkar håller mig haha. Men det få bara bli en!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *