Aspiepower Media

Dokumentären om Therese Lindgren

Dokumentären om Therese Lindgren
Foto: Dplay / Kanal5

Dokumentären om Therese Lindgren

I dag har jag en hemmasöndag för att vila upp mig efter gårdagens äventyr så jag är pigg och redo för att åka till Stockholm i morgon. Jag har passat på att tvätta och sen har det blivit chill i soffan. Passade på att se dokumentären om Therese Lindren, ”Ibland mår jag inte så bra.”  Ni måste se den! Man tyvärr bara se den om man har premium men jag tycker att det är värt att betala 79 kronor (Per månad så glöm inte att avsluta kontot sen. Du kan göra de direkt du betalt så du inte glömmer det och ändå fortsätta se i månad.)

En förebild

Alltså vilken kvinna hon är, en riktig förebild. Hon är en av Sveriges mäktigaste kvinnor och visar att hon kan vara det trots att hon har psykisk ohälsa. Therese visar på ett ärligt och pedagogiskt sätt hur det kan vara att leva med psykisk ohälsa men samtidigt komma så långt som hon har kommit. Hon berättar på ett gripande sätt om hur hon nomineras till priser på stora galor men hon är inte där. Om hur utmattningssyndromet och panikångesten gjorde att hon isolerades och hur YouTube blev vägen tillbaka.

Äkta

Det jag gillar med Therese är att hon är så ärlig. Hon delar med sig av sin egen psykisk ohälsa på ett öppet sätt samtidigt som ger konkreta tips på hur man kan må bättre.  Till skillnad till många andra Influencers så visar hon inte bara ett glammigt liv med rosa fluffiga moln och bilder/videos från event. Utan hon är brutalt ärlig, visar riktiga äkta känslor och visar hur livet ser ut på riktigt. Jag har inte så mycket mer att säga än ni måste se dokumentären om Therese Lindgren!
Du hittar den här!

6 reaktioner på “Dokumentären om Therese Lindgren

  1. Den måste jag verkligen se! Tack för tipset. Therese var en av dom som verkligen hjälpte mig när jag sprang in i väggen i våras och som inspirerade mig att våga söka hjälp och prata öppet om hur jag mår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *