Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jag har blivit nominerad till ett pris! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag har blivit nominerad till ett pris!

nominerad till ett pris
Bild från Visavägen galan 2018

Jag har blivit nominerad till ett pris

I söndags kväll när jag kom hem från Hagfors så hittade jag ett mail i min inkorg. Där stod det ”Grattis Joanna du är nominerad till Psykiatrifondens fördomspris.” Så kul! Sen började jag läsa vilka andra som var nominerade och jag måste erkänna att det känns lite sjukt att jag är nominerad till samma pris som Bianca Ingrosso och Anders Hansen och en hög andra människor som gjort bra saker för att öka öppenheten kring psykisk ohälsa. Förra årets vinnare var ingen mindre än Therese Lindgren.

Nomineringen

Min nominering lyder:
Joanna Halvardsson Nomineras för att hon genom sin blogg och sina föreläsningar samt genom ett aktivt deltagande i olika medier delar med sig av sitt liv med diagnoserna Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2. Hon ökar öppenheten kring psykisk ohälsa på ett engagerande och naturligt sätt som tar hål på myter och blir på detta sätt en stor förebild för andra med liknande svårigheter och visar på en väg framåt.”

Blir inte besviken

Så i början av oktober blir det att åka till Stockholm och gå på gala. Största problemet just nu är vad jag ska ha för klänning haha.  Vi får se om de blir en ny eller om jag får plocka fram någon ur garderoben. Jag är dock inställt på att inte vinna. Jag tycker att både Anders och Bianca gör större jobb än mig. De andra nominerade har jag inte riktigt koll på. Men det ska bli kul med gala iallafall.  Läs om alla nominerade här.

3 reaktioner på “Jag har blivit nominerad till ett pris!

  1. Grattis!!!!!❤️❤️❤️
    Från en en tjej som har följt dig ett bra tag på din blogg och Instagram. Mitt är namn är Rebecka Persson och Instagram namnet är rebeckaandjames

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *