Home Psykisk ohälsa Jag har blivit nominerad till ett pris!

Jag har blivit nominerad till ett pris!

by Joanna Halvardsson
nominerad till ett pris

Bild från Visavägen galan 2018

Jag har blivit nominerad till ett pris

I söndags kväll när jag kom hem från Hagfors så hittade jag ett mail i min inkorg. Där stod det ”Grattis Joanna du är nominerad till Psykiatrifondens fördomspris.” Så kul! Sen började jag läsa vilka andra som var nominerade och jag måste erkänna att det känns lite sjukt att jag är nominerad till samma pris som Bianca Ingrosso och Anders Hansen och en hög andra människor som gjort bra saker för att öka öppenheten kring psykisk ohälsa. Förra årets vinnare var ingen mindre än Therese Lindgren.

Nomineringen

Min nominering lyder:
Joanna Halvardsson Nomineras för att hon genom sin blogg och sina föreläsningar samt genom ett aktivt deltagande i olika medier delar med sig av sitt liv med diagnoserna Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2. Hon ökar öppenheten kring psykisk ohälsa på ett engagerande och naturligt sätt som tar hål på myter och blir på detta sätt en stor förebild för andra med liknande svårigheter och visar på en väg framåt.”

Blir inte besviken

Så i början av oktober blir det att åka till Stockholm och gå på gala. Största problemet just nu är vad jag ska ha för klänning haha.  Vi får se om de blir en ny eller om jag får plocka fram någon ur garderoben. Jag är dock inställt på att inte vinna. Jag tycker att både Anders och Bianca gör större jobb än mig. De andra nominerade har jag inte riktigt koll på. Men det ska bli kul med gala iallafall.  Läs om alla nominerade här.

You may also like

3 comments

Rebecka Persson 24 september, 2019 - 09:55

Grattis!!!!!❤️❤️❤️
Från en en tjej som har följt dig ett bra tag på din blogg och Instagram. Mitt är namn är Rebecka Persson och Instagram namnet är rebeckaandjames

Reply
Joanna Halvardsson 24 september, 2019 - 09:55

Tack <3

Reply
Alicia 24 september, 2019 - 22:34

Grattis!! Så stort! ❤

Reply

Leave a Comment