Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Galanaglar och tjejkväll – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Galanaglar och tjejkväll

GalanaglarGalanaglar

Jag hade en ledig dag i går. Började dagen med att ta sovmorgon sen gick jag in till stan för att fixa naglarna. Det fick bli lite glitter inför galan på måndag. När jag var klar så tog jag en omväg hem för att hämta ut ett paket. Väl hemma lagade jag mat och fixade några matlådor. Sen blev det chill i soffan ett tag innan det var dags för dagens andra promenad in till stan.

Tjejkväll

Det var tjejkväll på stan så mötte upp Carolina och gick en sväng på stan. Det var inte så mycket att ha och mest kaos med massa folk men det var trevligt att umgås en stund.  Jag hade tänkt ta bussen hem men bestämde mig för att gå iallafall så i går gick jag in 14 201 steg. Heja mig!  Nu tycker jag att jag är värd en kanelbulle på bullens dag:) Har du ätit någon kanelnbulle i dag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *