Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Har jag Corona? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Har jag Corona?

31

Har jag Corona?

Jag var till gymmet i torsdags och körde ett sjukt bra pass. Kanske det bästa någonsin. När jag kom hem så började jag känna mig febrig, hade ont i halsen och på kvällen började jag hosta som en tok. Jag har ju lite astma så tog astmamedicin och det blev lite bättre.

corona

Corona-test

Tanken var att jag skulle spendera helgen i Hagfors men istället fick jag åka och göra ett Corona-test och bädda ner mig i soffan. De sa att de skulle ta 1-3 dagar för att ta svar men jag trodde inte att man skulle få det på helgen.

Väldigt snabba

De var dock väldigt snabba och jag fick svaret efter ett dygn och jag har inte Corona. Väldigt skönt att veta det för nu kan jag handla och sånt igen. Har mindre feber nu men är fortfarande lite hängig så de får bli ännu en dag i soffan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *