Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 shopaholicen – Aspiepower Media
Aspiepower Media

shopaholicen

Shopaholicen

I dag har shopaholicen varit i gång igen. När man väl shoppar så är det väl lika bra att shoppa ordentligt haha;) Jag köpte i alla fall nya jeans i storlek M. Köpte samma modell i december då hade jag storlek XL. Jag har alltså tappat två storlekar på sex månader, helt sjukt! Det är viktigt att inte bara fokusera på vikten utan även kolla på kroppen för det händer mycket mer där.

Rumpan krymper

Trosor var också något jag behövde eftersom min rumpa krymper. Fick betala 4 kronor för allihopa för rea-shoppade och hade ett presentkort på två hundra kronor, som hittat. Nu är bara frågan vart jag ska göra av alla kläder för gardeoroben är ju redan proppfull haha.

 Shopaholicen

Svansen ingick i köpet;)
Sköna jeans kan jag få dom i storlek XL nu när de inte passar på dig mamma:D   

1 reaktion på “shopaholicen

  1. Fina kläder! 🙂 Och riktigt snygga underkläder också! Jag har alltid gillat tjejer som använder stringtrosor…Tycker det är jättefint och sexigt. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *