Aspiepower Media

Min födelsedag

Min födelsedag

I går var det ingen vanlig dag för det var min födelsedag. Nu är jag 31 år, närmare 40 än 20. Gud va hemskt det låter! Snart pension eller visst ja jag har redan haft halv pension i ett år nu haha. Det blev en lugn födelsedag med firande med de närmaste. Nästa gång jag skaffar ett gips så måste jag be om ett med prickar på för det här förstör min image;)

Min födelsedag

Unicorntårta

När man fyller år så måste man ju ha tårta. Carolina har än en gång levererat den perfekta födelsedagstårtan. Självklart ska man ha en unicorntårta när jag fyller 31 år. Den var inte bara fin utan även fantastiskt god. Med smak av nutella och vanilj. Tack för alla gratulationer jag fick i går. Jag började svara på alla men insåg att det var omöjligt så jag tacka alla här i stället:)

8 reaktioner på “Min födelsedag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *