Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 I dag prioriterar jag saker annorlunda – Aspiepower Media
Aspiepower Media

I dag prioriterar jag saker annorlunda

I dag prioriterar jag saker annorlunda

Sluta blogga?

I augusti förra året så skrev jag ett inlägg om att jag fundera över att sluta blogga. Jag hade ingen inspiration och jag kände att jag hade press på mig att leverera 1-3 inlägg per dag. För det var det ni önskade när jag gjorde en enkätundersökning.

Mindre krav

När jag hade publicerat inlägget så fick jag massa kommentarer där ni tyckte att jag skulle ha mindre krav på mig själv. Att jag skulle lägga mig själv i fokus och bara blogga när jag har lust och tycker att det är kul.

I dag prioriterar jag saker annorlunda

Jag lyssnade på er och i dag prioriterar jag saker annorlunda. Jag lägger mig själv i fokus och bloggen kommer som nummer två.  Jag har även fått några inlägg med riktigt bra träffar på Google så de drar in runt 200 unika besökare per dag. Det gör att jag kan låta bli att publicera inlägg i bland för statistiken rullar på ändå. De senaste tre månaderna har bloggen haft över 11 000 unika besökare.

Dragit ner på tempot

De senaste vekorna har varit intensiva för mig jobbmässigt då känns det skönt att kunna lägga bloggen åt sidan en stund. Nu är jag dock i Hagfors och har fem dagar ledigt för att vila upp mig lite tills på tisdag. Då kör vi i gång ännu en intensiv period. Men tills dess väntar stek i solen och chill med Bebbsan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *