Aspiepower Media

Resultat vecka 68 med Viktväktarna

Resultat vecka 68 med Viktväktarna

Resultat vecka 68 med Viktväktarna

Det är ynka 2,5 kg kvar till målvikt och det går så jävla segt just nu. Min kropp gör allt den kan för att motarbeta mig. Medicinerna gör så jag både blir förstoppad och drar på mig vätska samtidigt som jag är sugen på något hela tiden. Jag börjar tappa motivationen men jag ska fan inte snubbla på mållinjen en gång till. (Gav upp på den här vikten 2009 och blev aldrig guldmedlem då)

2,4 kg till midsommar

Tror ni att jag klarar 2,5 kg till midsommar trots 6 dagar i Skottland? Anki säger att jag kommer göra det för jag är så jävla egen när jag bestämt mig för något. Jag förstår inte alls vad hon menar😉Nu vill jag ha de där 15 kilo och Guldmedlemsdiplomet i handen. Kötta Joanna du kan om du vill!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *