Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Ska jag sluta blogga? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Ska jag sluta blogga?

Ska jag sluta blogga?

Jag är just nu inne i en period där jag har noll inspiration till mina sociala medier. Egentligen är det kanske inte så konstigt för jag har trots allt bloggat minst 1-3 inlägg/per dag i 10 år. Men i bland kommer tankarna på att det kanske är dags att sluta blogga. Jag vet att jag kommer få massa NEEEEJ nu men vill ni att jag ska fortsätta så får ni faktiskt ta och hjälpa till lite. Vad vill ni läsa mer om? Ge mig inspiration! Och skriv för gudskull inte ”skriver mer om Aspergers” osv… Utan kom med konkreta inläggs ideér.

Mindre inlägg?

Jag har även funderat över det här med att publicera (enligt mig meningslösa inlägg) flera gånger per dag. Vill ni verkligen läsa om att jag kliat Babys mage eller kollat på speedway? Haha. Kanske skulle vi testa att skriva mindre inlägg och göra längre uppdateringar för flera dagar. Vad tycker du? Kanske finns det någon som vill låna min blogg och gästblogga? Maila mig då din inläggsidé till info@joannahalvardsson.se

Sluta blogga
En inspirerad och glad bloggare 2014

14 reaktioner på “Ska jag sluta blogga?

 1. Jag planerar mina inlägg en månad i taget. Kolla över statistiken – vilka kategorier är mest populära? Använd den infon och skapa inlägg från det.
  Har du t.ex boktips om psykisk ohälsa? Du kan skriva om vad du har ätit under en dag. Ge tips på recept som du provat. Har du köpt ett nytt plagg? Hur sorterar du dina kläder i garderoben?
  Hur sover du om nätterna? Skriv ett inlägg om det?
  Du kan ju berätta om vilka frågor som politiker borde satsa mer på. Skriv ett åsiktsinlägg om vad du tycker om att man vill bygga boende för funktionsnedsatta – rätt eller fel?
  Nu har du några idéer. Hoppas de är till någon hjälp.

 2. Jag skulle gärna vilja läsa mer om din bipolaritet. Hur hanterar du symtomen o får dem o gå tillbaka. Du verkar så insiktsfull så att du kan mota olle i grind att du varken hamnar i outhärdliga hypomanier eller djupaste dalar. Själv har jag svårt att reglera. Att acceptera och ha konkreta verktyg på hur jag ska agera när det svajar utan att könslorna tar över.

 3. Själv skulle jag vilja se mycket mera inlägg om hur det är att ha Aspergers syndrom och leva i arbetslivet när man är vuxen och inte längre går i skolan.

  Här är mina tips, plus en fråga:

  1. Skriv inlägg om vad arbetsgivare och områdeschefer bör tänka på när de möter medarbetare på arbetsplatsen med NPF-diagnos.

  2. Du sa att du tycker att även arbetsLEDARE, och inte bara arbetsgivare, ska ha krav på sig att de ska ha kunskap/utbildning/förståelse för NPF-diagnoser.
  Skriv inlägg om vad arbetsLEDARE i arbetsmarknaden bör tänka på när de möter medarbetare på arbetsplatsen med NPF-diagnos.

  3a. Du skriver ibland inlägg som handlar om hur det är att bli mobbad i skolan. Skriv också lite inlägg som handlar om hur det är att bli mobbad på jobbet om man är vuxen och inte längre går i skolan.

  3b. Skriv även inlägg som handlar om hur det är att känna sig obekväm på sitt jobb (p g a chefer, arbetsledare, kollegor och/eller arbetsuppgifter), ÄVEN fast man INTE blir mobbad på jobbet.

  4. En fråga, känner du till företaget Left is Right? I så fall, vad tycker du om dem? Vad tycker du om företag som bara anställer personer med Aspergers syndrom? Tycker du att det behövs fler såna företag?

  5. Starta en kampanj eller något för personer med NPF-diagnos som jobbar åt Samhall, precis som att du hade kampanjen NPF-power förut.
  Hur tycker de att det är att jobba åt Samhall? Hur tycker de att arbetsledarna och cheferna inom Samhall tar hand om dem? Och så tycker jag att man bör ha rätt att vara anonym i den kampanjen, om man vill det.

  Joanna, jag kommer alltid att stötta dig i din kamp för ett bättre Sverige för personer med NPF-diagnos. Och även fast jag inte kommenterar dina inlägg så ofta, så har du alltid mitt stöd, bara så att du vet.

  Du är grym (awesome)!

  1. Jo fast mycket av de du skriver kan jag inte svara på tex: Jag har aldrig jobbat på samhall.Och en sådan kampanj tar tid, det är inget jag har just nu. Jag har aldrig blivit mobbad på arbetsplatsen. Jag har aldrig haft problem på en arbetsplats över huvudtaget.

 4. Skulle gärna vilja gästblogga hos dig :). Om jag får del vill säga :). Såg att du vill att man mailar så gör det :).

  Gällande inlägg, vet att du tycker om katter. Du kanske skulle kunna dra igång något samarbete med ett katthem eller liknade för att inspirera till att adoptera nu så här efter sommaren och sommarkatter? Eller skriva om din syn på djuradoption osv 🙂

 5. Nej sluta inte! Skriv färre inlägg eller ta en paus ?

  Jag är, liksom någon annan skrev, nyfiken på bipolär. Har lite funderingar kring min 16-åring ang det.

  Kika gärna i min blogg om det finns något inlägg där du skulle vilja dela.
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *