Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Andra dagen på nya jobbet – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Andra dagen på nya jobbet

Andra dagen på nya jobbet

Andra dagen på nya jobbet

I går gjorde jag min andra dag på nya jobbet och jag trivs som fisken i vattnet. Det är så kul att få vara kreativ och skapa igen. Inget ont mot minne gamla chef, han är snäll och jag trivdes där med. Problemet var att han inte hade tid att sätta sig ner och ge mig arbetsuppgifter för han hade så mycket jobb. Därför satt jag ofta och gjorde ingenting. Det blir ganska långtråkigt i längden. Därför är jag glad att Åsa hade möjligheten att anställa mig för där kan jag jobba mer självständigt och det finns massa jobb för mig.

Kärleksfull kollega

Min första uppgift blev att skapa en affisch till sommarens gruppträning. Ni ser resultatet på bilden nedan. Förutom roligt jobb så har jag också en kärleksfull kollega på mitt nya jobb. Ni som följt min blogg ett tag känner igen Roffe. Bättre kollage kan man inte ha förutom att han håller på att pussa ihjäl mig.

Matsmart

Efter att jag hade jobbat klart i går så åkte jag och hämta ut paket. Hade beställt lite gottis från Matsmart. Kan meddela att både proteinbaren och rawbollarna  är riktigt goda. Både innehåller tre smartpoints och är bra att ha som mellanmål att ta med till jobbet. Annars blev det en lugn  fredag i soffan med fröken B och ladda upp inför helgen. I dag väntar två timmars jobb och i morgon är det dags för 10 år jubileum med (H)järnkoll.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *