Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 En ond cirkel – Aspiepower Media
Aspiepower Media

En ond cirkel

En ond cirkel

Under de senaste åren har jag konsumerat ganska mycket energidryck och det blir en ond cirkel. Jag vaknar upp känner mig trött och tar en energidryck. Men eftersom jag har bipolär sjukdom och är känslig mot allt som ändrar mitt stämningsläge så blir jag speedad. Då kan jag inte somna på kvällen, så jag vaknar upp trött och tar en ny energidryck och så har det fortsatt…

Njurstens av energidryck?

Under de senaste åren har jag också haft många njurstensanfall och jag har börjat funderar över om de kan hänga ihop med mitt konsumerande av energidryck. Därför vill jag testa att sluta dricka det helt.

Hitta andra vägar

Så när Åsa på Karlstads träningspraktik tipsade mig om Herbalife uppiggande örtte så ville jag ge det en chans. Detta är inte ett samarbete. Jag testar produkterna för att jag är genuint intresserad. Jag tycker det är intressant att testa nya saker och att hitta andra vägar för att må bättre.

Lagom pigg

Jag har nu testat teet en vecka och jag har inte druckit någon energidryck sedan dess. Ändå känner mig pigg. Lagom pigg. Jag har även börjat dricka alovera för att se om min IBS kan bli bättre. Återkommer med utvärdering om det längre fram.

En ond cirkel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *