Psykisk ohälsa Vardag

Rocka Sockorna

rocka sockorna

I dag är det Internationella Downs syndromdagen.
Ni har väl inte glömt bort att Rocka Sockorna, för att visa att olikheter är bra?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Linda S
  21 mars, 2017 at 14:33

  Jag har också rockat sockorna idag. Gillar idén bakom och södjer det helhjärtat. Rockar gärna sockorna varje dag 🙂

 • Reply
  ellenlundis
  21 mars, 2017 at 14:47

  Hade också olika strumpor idag och en handledare på jobbet/praktiken. De andra hade inte det. 🙂

 • Reply
  MartinaOlsson
  21 mars, 2017 at 15:52

  Hejhej! Jag tänkte bara tipsa dig om att jag just nu har en tävling på min blogg i samarbete med Tasty America där du kan vinna MASSVIS med amerikanskt godis och amerikanska snacks. Om du är en lika stor godisfantast som mig så rekommenderar jag dig verkligen att vara med och delta, hehe! 😉 Klicka på länken nedan för att komma till tävlingen 🙂
  https://martinaolsson.myshowroom.se/66286/tavling-vinn-amerikanskt-godis-fran-tasty-america/

Leave a Reply