Vardag

Att gå på bio för andra gången på fem år

I går kväll var jag och Henrik på bio och såg Den enda vägen. Ingen av oss är ett stort fan av bio men jag hade ett presentkort som höll på att gå ut. Det här var andra gången på fem år som vi var i väg.

Jag tycker att det är för högt ljud på bio och jag störs av att andra prasslar. Och sen blir det lite jobbigt för min stackars kropp att sitta upp så länge. Att se på film hemma är bättre för då kan man iallafall ligga ner.

Men vi var helt ensamma i salongen så prasslet slapp vi. Och filmen var helt okej, lite sef i bland men man ville ändå fortsätta kolla för att se vad som skulle hända.

bio

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Caroline
  17 april, 2017 at 19:09

  Tycker inte heller om bio. Bland annat för det som du nämner i texten.
  Men också för att jag ogillar, när som folk ”måste” har sina jädra fötter på ens ryggstöd också!

  Har inte själv varit på bio sedan 2008.
  Och senast jag fick presentkort, så gav jag bort det till ett ex. Kanske var otacksamt…

  • Reply
   Joanna Halvardsson
   17 april, 2017 at 21:11

   Gillar man inte bio så är det ju bättre att någon annan får gå som gillar det, så tycker inte alls att det var otacksamt:)

Leave a Reply