Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 1 års väntetid på att få en psykolog – Aspiepower Media
Aspiepower Media

1 års väntetid på att få en psykolog

psykolog

Så sjukt

Ni som följer mig på Facbook och Instagram har redan läst om det här men det är så sjukt så jag måste skriva om det här med. När jag avslutade kontakten med min psykolog för 1,5 år sedan så var jag livrädd och sa: ”Vad händer den dagen jag kommer behöva en psykolog igen? Risken att jag kommer behöva en är ganska stor, eftersom jag varit inom psykiatrin i 15 år. Kommer jag behöva vänta i flera månader då?”. Dom svarade: ”Nej det är bara att du ringer. Du finns i systemet så du får en tid så fort som möjligt”.

1 års väntetid på att få en psykolog

I dag är den dagen här. Läkaren har skrivit i journalen att jag är i stort behov av en psykolog och att jag ska prioriteras. Ändå får jag svaret att det är 1 års väntetid, har jag tur så behöver jag kanske bara vänta i X antal månader eftersom jag har förtur. Seriöst är de sköna på riktigt eller? I bland känns det som att de vill att folk ska dö så de får ett problem mindre.

Kommer ordna sig

För mig kommer det dock lösas för jag kommer skicka min pitbull efter dom igen (läs pappa) men det är helt sjukt att det får se ut så här. Jag förstår att det är många som behöver hjälp men jag har för i helvete en psykisk sjukdom där 15% av dom som har den tar sitt liv. Jag har 17 års psykisk ohälsa, och 8 självmordsförsök, psykoser och åtta
inläggningar i bagaget. Jag tycker att det räcker med att det gick åt helvete 2015, ni kan läsa om det äventyret här. Om det varit en somatisk sjukdom hade de sagt samma sak så? ”Vänta lite, typ 1 år så ska du få behandling för din livmoderscancer”. Nej jag tror inte det va, hur skulle det se ut?

3 reaktioner på “1 års väntetid på att få en psykolog

  1. Det är helt fel att det ska ta så lång tid! Tack för att du orkar skriva om felen i vården. Jag håller tummarna för att du får en tid snart. Ta hand om dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *