Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Resultat vecka 44 med Viktväktarna – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Resultat vecka 44 med Viktväktarna

Det kunde ha varit värre

Ännu en vecka har gått och den här gick bra ända tills jag fick en chokladask när jag föreläste i lördags. Efter det var det kört. Jag tryckte i mig den på ett dygn och sen slutade jag räkna points. Men det ballade inte i väg. Det kunde ha varit värre för fast jag slutade räkna så gjorde jag bra val.

Resultat vecka 44 med Viktväktarna

Jag hade kunnat följa hjärnan och tryckt i en chipspåse eller två men det gjorde jag inte. Trots allt så är jag nöjd med mitt resultat vecka 44 med Viktväktarna. För vågen visade nämligen – 1,1 kg. De betyder att jag nästan tappat allt jag gick upp förra veckan. Nu väntar den där galna veckan med konferens mat och gala. 

Göra det bästa av situationen

Jag pratade om kommande vecka med coachen och sa att jag kommer försöka göra mitt bästa. Hon sa att om jag vinner så är jag värd att unna mig. Det tänker jag göra och jag ska försöka sköta mig men går inte så är det inte katastrof.

Flyttat fram målet

Jag har tidigare skrivit att mitt mål var att vara på målvikt 65 kg när Dregen kommer till stan. Jag har dock lagt ner det målet. Med njurstenar och allt vad det är så jag nöjd om jag når målvikten och blir guldmelem i slutet av december/ början av januari. Det känns mer rimligt med tanke på hur kommande veckor ser ut. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *