De bästa 9 åren i mitt liv

Vi skulle inte ha någon katt katt

I dag är det nio år sedan du kom in i mitt liv. Vi skulle bara åka och kolla på dig. Du skulle inte följa med oss hem. Det blir ingen katt sa både mamma och pappa. ”Hur ska du kunna ta hand om en katt när du inte ens kan ta hand om dig själv?”, undrade dom.

Du valde mig

När vi kom fram så lekte dina syskon under en soffa. Du tyckte att lek var överskattat och nyfiken som du är vill du vara med där det händer. När vi fikade kom du in i köket och hoppa upp i mitt knä. Du är inte riktigt som andra så du tryckte dig bakom min rygg och skulle ligga mellan min rygg och stolsryggen. Du valde mig och där var det klart. Du skulle med hem och du tog oss med storm. 

Det bästa som hänt mig

Världens bästa Bebbsan du är det bästa som någonsin hänt mig. När du kom in i mitt liv så var jag tvungen att ta ansvar, vilket fick mig att växa. Jag kunde inte gå och dö för vem skulle då ta hand om dig?

Viktig del i min rehablitering

Du är min sambo, mitt barn och min bästa vän. Du har också varit en viktig del i min rehabilitering. Vissa säger att katter är korkade och inte förstår någonting. De vet inte vad de pratar om. Varje gång jag får ångest så kommer du och lägger dig så nära du kan komma.

De bästa nio åren i mitt liv

Tack Baby för att du är du. Tack för att du får mig att skratta åt dina tokigheter. Tack för att du alltid finns där när jag behöver dig. Tack för att du valde mig för du har gett mig de bästa nio åren i mitt liv. Mamma älskar dig!

7 svar på ”De bästa 9 åren i mitt liv

  1. Så fint skrivet, Joanna. ❤️

    Jag blir glad, smickrad och rörd för din skull när Baby älskar dig så mycket tillbaka, när hon hoppade upp i ditt knä och verkligen ville ha dig som matte osv. ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen