Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Fortbildning i Karlskoga – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Fortbildning i Karlskoga

Håret i dagsljus

Hej kompisar! Jag började torsdagen med en timmas sovmorgon, det var skönt. Sen gjorde jag mig klar för att dra till Karlskoga. På bilden ovan ser ni hur mitt hår ser ut i dagsljus. Pastellrosa är grejen!

Fortbildning i Karlskoga

I går och i dag har vi i (H)järnkoll Värmland och Örebro län fortbildning i Karlskoga. Kommunikation och sociala medier står på schemat. Jag kan ju ärligt säga att jag inte lärt mig så mycket nytt men det är ändå spännande att höra hur andra tänker och jobbar i sociala medier.

En kändis

Det var lite komiskt för det visade sig att det var en kändis som skulle hålla i utbildningen. Strateg kommunikationsbyrå i Örebro var här och jag tyckte att Sara som var en av dom som höll i det var lite bekant. Det kan bero på att det var hon som höll i en workshop som jag var på med Influencers of Sweden för några veckor sedan haha.

Att prioritera  rätt saker

Efter 15.00 var det frivilligt om man ville delta och jag valde att gå till rummet och vila lite i stället. Jag har under årens lopp lärt mig att jag måste prioritera rätt saker. Efter en vecka med njursten så är inte energin på topp.

Att göra bra val

På tal om att göra bra val så gjorde jag även det när det gällde maten. Det serverades ärtsoppa till lunch och det är typ det enda jag inte äter så det fick bli pannkakor och väldigt mycket sallad. Glassen man fick till efterrätt skippade jag.  När det var dags för fika så gick jag in och kollade vad som serverades. Såg kladdkaka och annat gottigt så jag vände och gick ut därifrån och åt en banan i stället. Jag valde istället att spara pointsen till middagen. Då serverades buffé med kallskuret så det var ändå ganska okej.

Lyxade till det

Lyxande till det med att äta efterrätten. Tyckte att jag var värd den när jag skött mig hela dagen. Nu gäller det bara att hålla koll på pointsen resten av helgen så de räcker till på måndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *