14 års kalas i Säffle

Vi ger det ett försök

När jag skrev om tankarna om att sluta blogga så fick jag svaret som jag redan visste att jag skulle få. NEEEEEEJJJ! Många av er skrev att ni tyckte att jag skulle testa sänka kraven och skriva färre men längre inlägg. Vi ger det ett försök. Vad har då hänt sedan sist?

Trött på tramset

I torsdags var jag som sagt på speedway. Jag valde dock att lämna stora kameran hemma och sitta på läkaren denna gång. Som jag skrev redan i början av säsongen så håller Valsarna på och krånglar och gör allt de kan för att motarbeta mitt fotograferande. Jag trodde att allt var löst efter vårt samtal efter första matchen. Men de fortsätter bråka och jag orkar inte med tramset mer. Så jag satt som sagt på läktaren och la all fokus på Ludde istället. Han visar iallafall att han uppskattar det jag gör.

Sveriges mysigaste speedwaybana

När jag blev intervjuad av VF första gången 2011 (Ni kan läsa intervjun här!) så fick jag frågan om vilken plats som var mitt smultronställe. Jag svarade såklart Tallhult. Det är vackert, Sveriges mysigaste speedwaybana enligt mig. I torsdags det var extra vackert i Torsdags men också svinkallt.

Sjukanmälde mig

Tanken var att jag skulle gå upp 07 i går morse och åka hem till Karlstad och jobba. Vaknade dock upp med fruktansvärda magsmärtor och fick sjukanmäla mig. Har haft ont i magen i över en vecka nu. Jag tror inte att det är njursten den här gången. Hela magen känns som ett stort ömt blåmärke. Kan vara min IBS som bråkar igen. Avvaktar någon dag till annars får jag söka vård men ska jag söka vård varje gång jag har ont i magen så får jag nog flytta in på akuten snart.

14 års kalas i Säffle

Jag kom iallafall i väg till Karlstad vid lunchtid i går och där mötte jag upp Henrik. Eftersom jag hade ont blev det en lugn kväll och serietittande. I dag kom mamma och pappa hit och vi åkte på 14 års kalas i Säffle. Det är galet att mitt kusinbarn Nadia fyller 14 år. Det känns som det var nyss som jag själv var en vilsen 14 åring.

14 års kalas i Säffle

I december åker vi till London

Nadia älskar Harry Potter och har lyssnat på böckerna hur många gånger som helst. På bilden nedan ser ni hennes reaktion på att hennes present är att vi ska åkta till London i december. Där ska vi besöka Harry Potter museumet. Jag har velat åka till London sedan jag var i Nadias ålder så det ska bli kul. Jag är inget superfan av Harry Potter. Jag har läst böckerna men det är inte mer än så men det är ju kul att besöka museumet när vi ändå är där.

Har vi gjort slut?

På senaste tiden har jag fått flera frågor om jag och Henrik har gjort slut. Det har vi inte men jag antar att folk undrar för att jag inte lägger upp lika många bilder på honom på mina sociala medier som jag har gjort förut. Anledningen till det är inte att vi gjort slut utan att Henrik inte vill vara med på bilder. I dag var vi dock nära ett uppbrott för han skaffade sig en ny tjej i Säffle, Bella heter hon.

Gillar planering

Madde hade berättat redan innan vad vi skulle bli bjudna på och jag gillar när man kan planera. Eftersom jag visste att det vankades kalas så kunde jag spara min veckobonus och kunna unna mig kladdkaka. Det är det jag tycker är det bästa med Viktväktarna. Att man kan äta allt och men inte alltid.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen