Aspiepower Media

Fullt ös

Fullt ös

Det blev fullt ös i går. Först två timmar jobb sen promenad och lunch med min kontaktperson. Dagen avslutades med speedway. Äntligen kunde den där jävla matchen slutföras. Fjärde gången gillt men tyvärr vann Griparna. I dag har jag träningsvärk för jag gick nämligen 1,3 mil i går. Ja ni läste rätt! Haha helt sjukt.

Mer speedway

I dag har det varit en lugn dag men om en timma ska jag bege mig till Tallhult igen. Det blir mycket speedway den här veckan. Håll tummarna för att regnet håller sig borta. Det regna ganska mycket förut men Baby envisades med att hon skulle gå ut och äta gräs. Tillslut tröttnade jag på hennes tjat och släppte ut henne och vad gör knäppkatten? Jo går runt i regnet och äter gräs… Vad hände med rädslan för vatten? 😀

Fullt ös

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *